ראשי פורומים דגים צמחים לוח יד 2 גלריה מדריכים מחלות מחשבונים צור קשר הרשמה / כניסה

מזון צמחי תוצרת בית

ירושלמי - מגדל מנוסה


רציתי לשתף אתכם בתמונות של מזון צמחי שהכנתי לבד והדגים עפו עליו
תחילה בישלתי כל מיני ירקות ירוקים ושום 
ואז טחנתי כך זה נראה  



ואז מעכתי על נייר אפייה והכנסתי לתנור 200 מעלות



ואז זה נראה כך 




בתיאבון 





המזון מתפרק לאט דבר שמאפשר לכל שוכני הקרקעית להגיע אליו 

 · 
6 אנשים אהבו את זה

אבו נפחא


 יפה!

 · 

אורן1807 - חבר צוות




מעולה כתור מזון לפסח,  למי שאינו מעוניין לתת לדגים את האוכל הרגיל המכיל חיטה המעובדת בתוך הגרגירים או הדפים שרשום עליו אינו למאכל אדם המותר לתת לדגים בפסח.  

ממליץ לך להוסיף:
קמח תירס מחזק צבע צהוב.
פפריקה מחזק צבע אדום.







 · 

ירושלמי - מגדל מנוסה



אורן1807
, היום, 14:16


מעולה כתור מזון לפסח מי שלא מעוניין לתת להם את האוכל הרגיל המכיל חיטה המעובדת בתוך הגרגירים או הדפים שרשום עליו אינו למאכל אדם המותר לתת לדגים בפסח.  

ממליץ לך להוסיף:
קמח תירס מחזק צבע צהוב.
פפריקה מחזק צבע אדום.





קמח תירס -קורנפלור?
תודה רבה ידידי   

 · 

שון גלס - מנהל


אהבתי מאוד.
אם תרצה - דבר איתי בפרטי אולי נכין מזה מאמר. שימושי ביותר ! 


 · 
1 אנשים אהבו את זה

dadush1 - מגדל מומחה


יאללה מאסטר שף תן מתכון

 · 
1 אנשים אהבו את זה

סטינג


יפה מאוד לייק

 · 
1 אנשים אהבו את זה

נ.ג. - מגדל מנוסה


ניסיתה גם להקפיא במקום לחמם?


נראלי יהיה יותר יעיל.. בכול זאות רעיון מצוין


אגב אפשר פירוט של המרכיבים?

 · 
1 אנשים אהבו את זה

רועי הפטיש


למי שתהה לגבי המזון לדגים בפסח ,ולך אורן.

 · 

ירושלמי - מגדל מנוסה


תודה רבה חברים   
שון אני שולח פרטית ברגע זה 
מתכון תקבלו בהמשך 

 · 

inthemau


יפה  כל הכבוד! בתמונה הראשונה זה נראה כמו עיסה דוחה  אבל בתמונה לפני האחרונה נראה טעים! להגיד תאמת כל מתכון שיש בו שום אין מצב שאני לא טועם יום אחד הכנתי קציצות לסקלרים שלי ועל הדרך נשנשתי קצת...

 · 

ירושלמי - מגדל מנוסה



inthemau
, היום, 21:37

יפה  כל הכבוד! בתמונה הראשונה זה נראה כמו עיסה דוחה  אבל בתמונה לפני האחרונה נראה טעים! להגיד תאמת כל מתכון שיש בו שום אין מצב שאני לא טועם יום אחד הכנתי קציצות לסקלרים שלי ועל הדרך נשנשתי קצת...


  טעמתי גם אני חולה על שום האמת לא רע

 · 
1 אנשים אהבו את זה

david



פפריקה מתוקה  או חריפה ?   

אפשר מתכון אני יכין מלאווים שלי .? 

 · 

עומרי - מנהל


להעיף את זה מיד למדריכים!
מתכון מעולה אחי! 

 · 

ירושלמי - מגדל מנוסה



עומרי הדייג
, 22:51 27 מרץ 2014

להעיף את זה מיד למדריכים!

מתכון מעולה אחי! 

תודה אחי אני בדיוק באמצע לכתוב מדריך   

 · 

דייב - חבר צוות


ממש מעורר תיאבון (ככה מספרים הדגים)😉

 · 

ירושלמי - מגדל מנוסה



דייב
, היום, 10:32

ממש מעורר תיאבון (ככה מספרים הדגים)😉


תודה רבה דייב , הדג שהכי אהב את המזון היה אוכל אצות סיאמי

 · 

inthemau



ירושלמי
, 22:05 27 מרץ 2014


inthemau
, היום, 21:37

יפה  כל הכבוד! בתמונה הראשונה זה נראה כמו עיסה דוחה  אבל בתמונה לפני האחרונה נראה טעים! להגיד תאמת כל מתכון שיש בו שום אין מצב שאני לא טועם יום אחד הכנתי קציצות לסקלרים שלי ועל הדרך נשנשתי קצת...


  טעמתי גם אני חולה על שום האמת לא רע


אתה חושב שאתה חולה על שום... אני גומר את כל השומים של פסח  בשוק הכרמל

 · 

ירושלמי - מגדל מנוסה



inthemau
, היום, 12:04


ירושלמי
, 22:05 27 מרץ 2014


inthemau
, היום, 21:37

יפה  כל הכבוד! בתמונה הראשונה זה נראה כמו עיסה דוחה  אבל בתמונה לפני האחרונה נראה טעים! להגיד תאמת כל מתכון שיש בו שום אין מצב שאני לא טועם יום אחד הכנתי קציצות לסקלרים שלי ועל הדרך נשנשתי קצת...


  טעמתי גם אני חולה על שום האמת לא רע


אתה חושב שאתה חולה על שום... אני גומר את כל השומים של פסח  בשוק הכרמל

בפסח אנשים מתרחקים ממני מרוב השום שאני אוכל  

בקשר למדריך שלחתי לשון מדריך עכשיו צריך רק לחכות לאישור  

 · 

חנן - חבר כבוד


נראה מעולה!
רק פעם הבאה תפרט איזה ירקות בישלת, ולכמה זמן זה נאפה בתנור.

 · 

axlototl


נראה טוב
מתי יצא המדריך וזה מתאים לשרימפסים?

 · 

ירושלמי - מגדל מנוסה



חנן
, היום, 13:35

נראה מעולה!
רק פעם הבאה תפרט איזה ירקות בישלת, ולכמה זמן זה נאפה בתנור.

חנן בקרוב יש מדריך מפורט עם כמויות זמנים וכלים דרושים (והרבה תמונות)



אני לא בטוח בקשר לשרימפסים   

 · 

inthemau



ירושלמי
, היום, 12:09


inthemau
, היום, 12:04


ירושלמי
, 22:05 27 מרץ 2014


inthemau
, היום, 21:37

יפה  כל הכבוד! בתמונה הראשונה זה נראה כמו עיסה דוחה  אבל בתמונה לפני האחרונה נראה טעים! להגיד תאמת כל מתכון שיש בו שום אין מצב שאני לא טועם יום אחד הכנתי קציצות לסקלרים שלי ועל הדרך נשנשתי קצת...


  טעמתי גם אני חולה על שום האמת לא רע


אתה חושב שאתה חולה על שום... אני גומר את כל השומים של פסח  בשוק הכרמל

בפסח אנשים מתרחקים ממני מרוב השום שאני אוכל  

בקשר למדריך שלחתי לשון מדריך עכשיו צריך רק לחכות לאישור  

אליך בפסח מתרחקים בגלל השום... אמא שלי בקריזה עליי בגלל שאני אוכל כמויות שום   אבל זה לא משפיע עליי אבל לפי מה שאומרים לי הריח מסריח מאוד.... אני כבר רגיל ואפילו אוהב את הריח

 · 

FishEran - מגדל מומחה


נראה טוב, אפית מעט יותר מידי וחשוב להקפיד שהקצוות לא ישרפו.
גם אני מכין "קציצות ירק" כאלה מידי פעם.. עיקר המרכיבים הם: קישוא, תרד, מלפפון, שום ומעט גמבה.. את הכל טוחנים ומערבבים עם קמח עד לקבלת מרקם עיסתי.

 · 

תומר דפני


מה המתכון? ומאמר דחוף!!!

 · 

ירושלמי - מגדל מנוסה



תומר דפני
, היום, 11:36

מה המתכון? ומאמר דחוף!!!


שלחתי לשון את המאמר אני מחכה לאישור ממנו כרגע

 · 

אורן1807 - חבר צוות



FishEran
, 21:39 28 מרץ 2014

נראה טוב, אפית מעט יותר מידי וחשוב להקפיד שהקצוות לא ישרפו.
גם אני מכין "קציצות ירק" כאלה מידי פעם.. עיקר המרכיבים הם: קישוא, תרד, מלפפון, שום ומעט גמבה.. את הכל טוחנים ומערבבים עם קמח עד לקבלת מרקם עיסתי.

אפשר לנסות גם עם קמח תירס. 

 · 

ירושלמי - מגדל מנוסה



אורן1807
, היום, 20:21


FishEran
, 21:39 28 מרץ 2014

נראה טוב, אפית מעט יותר מידי וחשוב להקפיד שהקצוות לא ישרפו.
גם אני מכין "קציצות ירק" כאלה מידי פעם.. עיקר המרכיבים הם: קישוא, תרד, מלפפון, שום ומעט גמבה.. את הכל טוחנים ומערבבים עם קמח עד לקבלת מרקם עיסתי.

אפשר לנסות גם עם קמח תירס. 


אורן במדריך שיעלה השבוע בלי נדר יש גם פפריקה וגם קמח תירס

 · 

axlototl


אני מאוד מחכה שהמדריך ייצא

 · 

ירושלמי - מגדל מנוסה



axlototl
, היום, 20:44

אני מאוד מחכה שהמדריך ייצא

תודה ידידי  

 · 

נ.ג. - מגדל מנוסה


מחכה למדריך

 · 

אבו נפחא


יפה !


כמה זמן בתנור?!

 · 

ירושלמי - מגדל מנוסה



אבו נפחא
, היום, 15:17

יפה !


כמה זמן בתנור?!


בקרוב מדריך

 · 

טל-פ - מגדל מנוסה


נראה אחלה 

 · 

ירושלמי - מגדל מנוסה



טל-פ
, היום, 16:46

נראה אחלה 

תודה אחי   


נכתב מדריך על הכנת המזון   

 · 
הצטרף לפישי על מנת להגיב,
הרישום קל ופשוט !


או, הרשם באופן ידני

* אנא שמור על שפה מנומסת · קרא את כללי ההתנהגות בפישי.

 

 

חזרה לראש העמוד