ראשי פורומים דגים צמחים לוח יד 2 גלריה מדריכים מחלות מחשבונים צור קשר הרשמה / כניסה

איך להכין בבית אוכל צמחי לדגים

Dolev Chen


שלום לכולם,
הכנתי היום אוכל לדגים מירקות. והחלטתי לכתוב מדריך למי שרוצה להכין גם. מצורפות תמונות המתארות את שלבי ההכנה. תהנו 

הירקות שהשתמשתי בהם:
מלפפון, קישוא, גזר, חסה, גמבה, נענע, סלרי, כרוב, שומר, קולורבי, בצל ובזיליקום.



חותכים את הירקות ומכניסים לסיר עם מים.



סוגרים את המכסה ומבשלים על הגז. כשהמים החלו לרתוח מחכים שתי דקות וסוגרים את הגז. אחר כך מוציאים את הירקות ונותנים להם להתקרר.



אחרי שהירקות התקררו מכניסים אותם לפודפרוססור וטוחנים עד לקבלת עיסה אחידה.



זו התוצאה:



כעת מוסיפים פפריקה (לחיזוק הצבע האדום של הדגים), שום (מאוד טוב להם) וקמח תירס (לחיזוק הצבע הצהוב) - אם אין קמח תירס ניתן להשתמש בקמח רגיל.



מערבבים הכל עד לקבלת צבע אחיד.



טיפ ממני...אל תטעמו את זה!!
בשלב זה מורחים את העיסה על תבנית, מעל נייר אפייה, עד לקבלת שיכבה דקה. ניתן גם להשתמש במערוך (בזמן הרידוד לשים גם מעל נייר אפייה).

20170114_190620_1484420015267.jpg (5312×2988)


מעל זה שמים נייר אפייה ומכניסים לתנור ב-200 מעלות צלזיוס.



כשהכל התייבש ונהיה במרקם כריספי, מוציאים מהתנור ושוברים לחתיכות.



שמים בקופסה.



ו...בתיאבון לדגים!







בהצלחה בהכנה!

 · 
1 אנשים אהבו את זה
הצטרף לפישי על מנת להגיב,
הרישום קל ופשוט !


או, הרשם באופן ידני

* אנא שמור על שפה מנומסת · קרא את כללי ההתנהגות בפישי.

 

 

חזרה לראש העמוד